12 ianuarie 2010

Pizza cu ton si hering

O pizza usoara pentru iubitorii de peste! Mie imi place foarte mult!


Blat :
5 oua,
3 linguri ulei,
4 linguri smantana,
8 linguri faina,
sare piper.

Toping :
o conserva de hering in sos tomat,
o conserva ton maruntit,
un ardei gras,
1/2 ceapa taiata julien,
masline, ciuperci, cascaval.

Preparare:

Se bat ouale cu smantana, adaugam uleiul cu faina, sare si piper dupa gust si turnam aluatul intr-o tava unsa cu ulei pe care am tinut-o un pic in cuptor sa se incinga.



Adaugam topingul (nu prea mult caci nu se mai simte aluatul deloc!) si dam la cuptor pentru 25-30 minute!


















Mentiuni:

Blatul este un blat pufos subtire...Tava are diametrul de 26 cm... si nu am folosit toata compozitia de balt ...merge facuta si in tava mai mare!

Faceți căutări pe acest blog

Translate

Fair-play in bucatarie

Image and video hosting by TinyPic

Retete facute cu drag pentru cei dragi...