12 ianuarie 2010

Piept de pui in foi de varza rosie

Avem nevoie...

- 250 gr ciuperci,
- 1 ceapa,
- 1/2 legatura de patrunjel,
- 1 lingurita de mustar,
- 2 linguri de ulei,
- 4 frunze varza rosie,
- 2 felii piept de pui dezosat,
- 2 linguri de vin alb,
- sare si piper dupa gust.

Curatam ciupercile si ceapa si le tocam marunt, apoi le innabusim timp de 10 minute, cu o lingura de ulei si 2-3 linguri de apa. Adaugam patrunjelul tocatm mustarul, sarea sipeperul dupa gust.








Spalam foile de varza si le pregatim astfel: subtiem cu cutitul partile groase (cotoarele si nervurile), apoi le oparim timp de 2 minute si le scurgem.




Batem pieptul de pui cu ciocanul de snitele si ungem feliile cu amestecul de ciuperci.




Le rulam si le imbracam pe fiecare incate 2 frunze de varza rosie.



Ungem un vas cu restul de ulei, asezam rulourile din piept de pui in foi de varza, stropim cu vin si dam la cuptor pentru o ora si 15 minute.




Faceți căutări pe acest blog

Translate

Fair-play in bucatarie

Image and video hosting by TinyPic

Retete facute cu drag pentru cei dragi...