18 martie 2010

Aripi de pui umplute

Am o reteta de aripi de pui umplute de te lingi pe buze si degete dupa prima muscatura. Simpla si usor de realizat, nici pe departe atat de migaloasa cum ati putea crede, numai buna de servit duminica in familie sau cu prietenii. si gata cu lauda... retetei :)) mai bine sa v-o prezint

Avem nevoie de o punga de aripi.. sau caserola cum gasiti si poftiti domniile voastre... cateva masline carnoase... sau fara samburi iara, dupa pofta inimii pot fii negre, rosii, murate, umplute la randul lor... ati inteles ideea! Cateva ciupercutze conservate. Pesmet cat sa le tavalim un pic, ceva condimete pentru carne de pui, 2-3 oua, ulei pentru prajit!





Luam aripile le spalam bine si le dam pe din doua iar cu un cutit bine ascutit in farf le facem un buzunaras pe langa os. Nu e greu de realizat iar dupa vreo 50 de bucati va puteti considera experte in asa ceva! Credeti-ma! :)))



Dupa aceasta operatie incepem umplerea buzunarelor... din aripi! cu bucati de masline si ciuperici. Urmeaza tavalirea prin pesmet... ou batut bine cu putina sare... si prajirea la foc potrivit sa nu se arda oul dar sa se patrunda bine si carnea pe de aripioara!





Simplu, nu? :)
Sa aveti pofta!

Faceți căutări pe acest blog

Translate

Fair-play in bucatarie

Image and video hosting by TinyPic

Retete facute cu drag pentru cei dragi...