E o prajtura racoritoare, usor de preparat daca se respecta intocmai pasii si cu un succes garantat la degustatori .... Asadar si prin urmare avem nevoie de urmatoarele ingrediente:
- 9 oua
- 250 gr zahar
- 1 pachet de unt
- 9 linguri faina
- 1 pac. zahar vanilat
- 1 litru lapte
Galbenusurile se freaca cu zaharul,se adauga apoi untul topit si racit, laptele rece, albusurile batute spuma, zaharul vanilat si faina.
Se pune totul intr-o tava tapetata si se lasa 1 ora la cuptor, la foc foarte mic si pe pozitia cea mai de sus a cuptorului. O ora nu se deschide cuptorul !!!
Dupa o ora ... surpriza!! Prajitura are blat, crema si glazura! Si mai e si foarte buna pe deasupra!
P.s ... nu am avut incredere ca o sa iasa asa ca nu am facut poze la toate etapele... :))) Dupa aceea am fost tare mandra de ce mi-a iesit! :D
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu