- 600 gr cartofi
- 200 gr smantana
- 200 gr cascaval
- 4 oua
- sare, piper
Spalam, curatam si fierbem cartofii, apoi ii pasam. Adaugam smantana si 150 gr din cascavalul ras, galbenusurile si la final albusurile batute spuma. Potrivim de sare si piper.
Compozitia o punem intr-o forma mica unsa cu unt sau ulei. Deasupra se presara cascavalul ramas si dam la cuptor pentru 20 minute la o temperatura de 170 de grade.
La final se decoreaza cu patrunjel.
Un sufleu usor de facut si foarte gustos... este un preparat ce te lasa sa iti folosesti imaginatia cat si ceea ce ai in frigider. In loc de cascaval poti folosi telemea iar daca vreunul din membrii familiei insista, poti adauga si un pic de carnita ( friptura rece, sunca etc. )
Ce bun este ..ne place la nebunie ..si eu il fac ! Cateodata mai pun si cateva felii de sunca sau mortadella.
RăspundețiȘtergere